Izvor:
02.04.2017 u 15:24
0

SRBIJA BIRA PREDSEDNIKA: Kandidati glasali sa članovima porodice!

U Srbiji se danas održavaju izbori za predsednika Republike na kojima građani mogu da se opredele između 11 kandidata, a u Kanadi, SAD i Velikoj Britaniji srpski državljani su već glasali.

Pravo da glasa za predsednika Srbije ima 6.724.949 upisanih birača, a to će moći da ostvare na ukupno 8.396 biračkih mesta od 7 do 20 časova.

Predsednički kandidat Luka Maksimović glasao je na biračkom mestu u OŠ Momčilo Živojinović u Mladenovcu.

Glasanje se sprovodi bez većih nepravilnosti, 87 odsto biračkih mesta otvoreno je na vreme, 11 pre vremena, a 2 odsto sa zakašnjenjem.

Jedno mesto u Valjevu otvoreno je u 9 čosova i na tom biračkom mestu glasanje će biti produženo za dva sata, saopšeno je na konferenciji za novinare CRTE.

Biračko pravo iskoristio je i predsednički kandidat Saša Janković.On je na biralište u Novom Beogradu izašao sa suprugom Slavicom i sinom.

Predsednički kandidat Vuk Jeremić glasao je u društvu supruge Nataše u OŠ "Sveti Sava" na Vračaru.

Sva biračka mesta na Kosovu i Metohiji, na kojima će građani birati predsednika Srbije, otvorena su jutros u 7 časova.

Lider SPS i prvi potpredsednik vlade Ivica Dačić glasao je na predsedničkim izborima jutros oko 7.30 sati na biračkom mestu broj 35 u Beogradu.

Predsednički kandidat Milan Stamatović glasao je na Zlatiboru u OŠ "Dimitrije Tucović" u naselju Golija na Zlatiboru. Stamatović je na biračko mesto došao sa suprugom i svoje dve ćerke.

Predsednički kandidat vladajuće koalicije i aktuelni premijer Aleksandar Vučić glasao je u Novom Beogradu. Vučić je na biračko mesto izašao u društvu ćerke Milice, za koju je več isticao da mu donosi sreću.

Predsednički kandidat DSS Aleksandar Popović glasa na biračkom mestu broj 16 u Prvoj beogradskoj gimnaziji.

Kandidat za predsednika Republike Srbije Nenad Čanak glasao je jutros u 7 časova na biračkom mestu broj 197 u objektu "Radosnica" Predškolske ustanove "Radosno detinjstvo" u Novom Sadu.

Happztv.rs
Foto>Arhiva, YoutubePrintscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter