Izvor:
04.04.2017 u 02:17
0

SAUČEŠĆE MAJE GOJKOVIĆ POVODOM NAPADA U SANKT PETERBURGU!

Predsednica Narodne skupštine Maja Gojković uputila je telegrame saučešća predsedniku Državne dume Rusije Vjačeslavu Volodinu i predsednici Saveta Federacije Valentini Matvijenko, povodom napada u metrou u Sankt Peterburgu.

– „Dukoko smo potrešeni tragičnim vestima o užasnoj eksploziji na stanici metroa u Sankt Peterburgu, o poginulima i velikom broju povređenih. Dozvolite mi da u ime Narodne skupštine Republike Srbije i lično ime uputim izraze najdubljeg saučešća vama i građanima Ruske Federacije – navodi se u telegramu.

Prema njenim rečima, ovakvi događaji predstavljaju strašno podsećanje na neophodnost solidarnosti i odlučnosti u suočavanju sa zlom ekstremizma i terorizma, koje ugrožava civilizacijske vrednosti mira, kao i prava na život bez straha, ne poznajući granice i ne birajući žrtve.

Molim vas da u ovom teškom momentu primite izraze iskrene podrške, kao i da prenesete najdublje saučešće porodicama nevinih žrtava i želje za brz oporavak povređenima“ – navodi se u telegramu, saopštila je pres služba parlamenta.

Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter