Izvor:
18.04.2017 u 13:13
0

Kraj drame na Kipru: ZAROBLJENA DECA STIGLA U BEOGRAD!

Deca iz Srbije koja su od nedelje bila "zarobljena" na kiparskom aerodromu doputovala su rano jutros u Beograd.

Dva aviona "Er Pinka" su sletela na aerodrom "Nikola Tesla" oko 2.50 posle ponoći.

Avioni su ustupljeni, uz saglasnost Ministarstva spoljnih poslova Srbije, za prevoz dece iz KUD "Izvor" kojima grčki carinici nisu dozvolili da pređu u turski deo ostrva.

Sekretar Ministarstva spoljnih poslova Veljko Odalović, rekao je ranijeTanjugu da se čine napori da se deca koja su zadržana na aerodromu u Larnaki, vrate u Srbiju i da je i "Er Pink" ponudio svoju pomoć i ponudio da organizuje avion kojim bi se deca vratila.

On je dodao da je sa decom otpravnik poslova naše ambasade na Kirpu Dragan Zurovac na aerodromu u Larnaki, koji će biti sa njima dok ne dođe avion.

Tanjugu je juče u Ambasadi Srbije u Nikoziji potvrđeno da je trinaestoro dece iz Srbije od nedelje nuveče "zarobljeno" na aerodromu u Larnaki na Kipru, jer im carinici grčke nacionalnosti nisu dozvolili da pređu u turski deo ostrva.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva, Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter