Izvor:
18.04.2017 u 20:57
0

KOSOVO NABAVLJA HELIKOPTERE

Kosovski premijer Isa Mustafa imenovao je međuministarsku komisiju koja bi, kako se navodi, trebalo da stvori uslove za kupovinu helikoptera.

Mustafa je naglasio da je opremanje kosovskih institucija sa helikopterima i povećanje vazdušnih kapaciteta, koji do sada nisu postojali, sada neophodno da bi se suočili s vanrednim ili drugim situacijama, navodi se u saopštenju vlade u Prištini.

Na sastanku, kojem su prisustvovali prvi zamenik premijera Hajredin Kuči, ministri Haki Demolli, Imet Rahmani, Skender Hiseni, komandant BSK-a, general-potpukovnik Rahman Rama i direktor policije Špend Medžuni, međuministarski tim je predstavio Mustafi adekvatne procene ovog pitanja.

Nakon opsežnih razgovora, odlučeno je da se reše proceduralna pitanja i da se uspostave kontakti s kompanijama za kupovinu helikoptera, stoji u saopštenju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter