Izvor:
23.04.2017 u 14:13
0

NEKI ĆE I DANAS DA GLASAJU: Izbori za odbornike u 5 lokalnih samouprava!

Lokalni izbori za odbornike Skupštine grada Zaječara i skupština opština Vrbas, Odžaci, Kovin i Kosjerić, održavaju se danas.

U Kovinu i Kosjeriću izbori su redovni, dok su izbori u Zaječaru, Vrbasu i Odžacima vanredni.

Lokalne izbore u tim opštinama raspisala je 27. februara predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković.

Izbori u pet lokalnih samouprava su u nadležnosti organa za sprovođenje izbora, na osnovu odredaba Zakona o lokalnim izborima.

CRTA posmatračka misija "Građani na straži" najavila je da će danas posmatrati lokalne izbore u tom gradu i da će njihovi posmatrači biti raspoređeni na svih 69 biračkih mesta, dok će mobilni timovi pratiti izborni dan van biračkih mesta.

Kako je saopšteno, posmatrači će na biračkim mestima biti od početka priprema za otvaranje biračkih mesta, pa sve dok članovi biračkih odbora ne objave rezultate izbora za posmatrano biračko mesto, čime će se obezbediti sveobuhvatan uvid u dešavanja na biračkim mestima tokom izbornog dana.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter