Izvor:
28.04.2017 u 03:21
0

Vučićev apel Makedoncima: OVO JE PROBLEM SVIH NAS, MIRNO REŠITE NESUGLASICE!

Premijer i izabrani predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je građane Makedonije da probleme u toj zemlji rešavaju mirnim putem i da učine sve da situacija u toj zemlji smiri.

Uvek sam činio sve za održavanje najboljih odnosa između Beograda i Skoplja. Mislim da to građani Makedonije dobro znaju. Zabrinut sam zbog večerašnjih događaja, i moja jedina poruka je da sve probleme i nesuglasice na miran način. Smirivanje situacije je svakako u najvećem interesu Makedonije. A sve drugo, za pregovaračkim stolom. Ovo više nije problem samo Makedonije već svih ljudi koji žive na Balkanu, i zato molim sve u Makedoniji da samo razumeju ovu poruku kao dobronamernu i prijateljsku – rekao je Vučić.

Premijer Aleksandar Vučić je za sutra, povodom najnovijih događaja u Makedoniji, zakazao hitnu sednicu Biroa za koordinaciju službi bezbednosti.

Kako javljaju beogradski mediji, sednica je zakazana za 14 sati.

informer.rs
Foto: twitter/ brzotacnojasno

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter