Izvor:
04.05.2017 u 19:45
0

ZORAN ZAEV SPUSTIO LOPTU: Mogu da povučem prejake izjave

Predsednik SDSM Zoran Zaev izjavio je danas da želi da gleda u budućnost i da je spreman da povuče svoje "preterane" izjave.

Zoran Zaev je rekao da želi da gradi dobre odnose i dodao da ako je "preterao", u izjavama koje je dao nedavno na račun vlasti u Srbiji, spreman i da ih povuče ukoliko je to uzrokovalo "loš osećaj kod političara".

Na pitanje da li su mu albanski poltički partneri rekli da je tužba za genocid deo njihovog programa Zaev je odgovorio:

"Ne – oni mogu da daju političke izjave kakve hoće".

Zaev je objasnio da oni i treba da daju odgovore na to šta su mislili sa tim izjavama i dodao da smatra da to pitanje genocida koji se pominje u dokumentu (Tiranska platforma) i stanovišta koja iznose treba ostaviti istoriji.

"A mi smo političari i treba da gledamo napred" dodao je Zaev.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter