Izvor:
10.05.2017 u 19:01
0

DŽAFERI IZ BIOGRAFIJE IZBACIO OVK, ALBANCI BESNI!

Novoizabrani predsednik Sobranja, Albanac Talat Džaferi, nakon što se najpre distancirao od albanske zastave u svom kabinetu, ogradio se i od svoje prošlosti u tzv. OVK kojom se toliko hvalio tokom izborne kampanje, pišu mediji na albanskom jeziku.

U zvaničnoj biografiji objavljenoj na portalu Sobranja stoji da je bio oficir JNA, preneo je portal Vesti.

– Talat Džaferi i njegove kolege iz stranke (DUI) treba ozbiljno da objasne albanskoj javnosti zašto su se u izbornoj kampanji toliko hvalili angažovanjem u OVK, a sada kada su postali deo vlasti na to zaboravljaju. Objašnjenju duguju posebno porodicama palih boraca i invalidima – navodi portal.

Ukazuje se i da Džaferi, ako ima imalo poštovanja za svoje glasače, treba da izađe i da objasni zašto se se ne stidi da spominje prošlost u JNA, a stidi se da kaže da je bio pripadnik OVK, na čemu je insistirao u kampanji, koja je, kako se navela, dovela do slobode i jednakosti za Albance u Makedoniji.

Izvor: Tanjug/Vesti

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter