Izvor:
27.04.2016 u 22:42
0

ODLUČENO: Izbori se, za sad, ponavljaju na SEDAM BIRAČKIH MESTA

Parlamentarni izbori će biti ponovljeni, osim u Jagodini i Vranju, na još pet biračkih mesta na Novom Beogradu i Nišu, odlučila je danas Republička izborna komisija.

Izbori će biti ponovljeni na jednom biračkom mestu na Novom Beogradu i na četiri biračka mesta u Nišu.

Na sednici RIK-a usvojen je prigovor Milice Stanković iz Beograda o nepravilnosti u postupku sprovođenja glasanja na biračkom mestu 22 na Novom Beogradu.

Glasanje će biti ponovljeno po prigovoru Slobodana Ignjatovića iz Niša zbog nepravilnosti na biračkom mestu 4 u opštini Medijana.

RIK je, takođe, prihvatio njegov prigovor zbog nepravilnosti u postupku sprovođenja glasanja na mestu 28 u opštini Palilula u Nišu.

Usvojen je i prigovor Svetozara Vezenkovića iz Niša zbog nepravilnosti u postupku sprovođenja glasanja na mestu 13 u opštini Pantelej u Nišu, kao i prigovor na mestu 16 u istoj opštini.

RIK bi do 20 sati trebalo da odluči o još oko 55 prigovora.

Izvor:Tamjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter