Izvor:
14.06.2017 u 20:07
0

Vučić sutra u 18 časova saopštava ime novog premijera!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sutra, u četvrtak 15. juna, održaće konferenciju za novinare na kojoj će, kako se očekuje, saopštiti ime mandatara za sastav nove vlade.

Konferencija za novinare biće održana u 18 časova u zgradi Predsedništva Srbije na Andrićevom vencu, navodi se u saopštenju iz Vučićevog kabineta.

Govoreći o novom premijeru, Vučić je krajem maja izjavio da postoje opcije da tu funkciju preuzme neko iz Srpske napredne stranke, da novi predsednik vlade bude predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić ili da premijerska funkcija pripadne nekoj nestranačkoj ličnosti.

Očekuje se da nova vlada bude izabrana do 23. juna, za kada je planirana svečanost povodom izbora Vučića za predsednika Srbije. On je ranije rekao da želi da na svečanosti dočeka nove članove vlade.

Vučić je pobedio na predsedničkim izborima 2. aprila, mandat je preuzeo 31. maja, a dan ranije podneo je ostavku na mesto premijera.

kurir.rs
Foto: Flickr.com, Twitter/Slučajni prolaznik

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter