Izvor:
15.06.2017 u 23:31
0

VUČIĆ NAJAVIO PODELU U VLADI: Brnabić kao premijer više ekonomski, Dačić politički deo!

Predsednik Srbije Aleksandra Vučić rekao je danas da će kostur vlade ostati isti, ali da će biti određenih promena, da će biti dva ministarstva više, te da će sve biti poznato za vikend.

Podvukao je da ovo nije poraz ni za SNS, niti za bilo koga drugog. „Ovo je moja želja da pokušamo da pronađemo u datom trenutku najbolje rešenje", rekao je Vučić i dodao:

"SPS će, bez obzira što danas SNS ima dominatniju prednost nego na prethodnim izborima, imati značajniju ulogu u vladu. To moja želja, imam puno poverenje u Ivicu Dačića“, naglasio je Vučić.

Objasnio je da će Ana Brnabić, kojoj je poverio mandat za sastav nove vlade, da se bavi pitanjima iz oblasti ekonomije, digitalizacije i slično, a da će Dačić, koji uživa njegovo ogromno poverenje, voditi suštinski politički deo.

Poručio je da je veoma važno da pokušamo da razmišljamo o rezultatima, a ne da nikada ništa ne valja i nije dobro, već kakvi će režultati ostati na semaforu iza nas.

„Voleli mene ili ne činjenica je da 15. juna imate 20 milijardi suficita sa svim plaćenim katama, a da nismo podigli novac od EPS i Telekoma, što su najveće jednokratne uplate. To sve govori o značajnim rezultatima i to je dobra osnova za podizanje plata“, zaključio je on.

Tanjug
Foto:Twitter

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter