Izvor:
16.06.2017 u 00:02
0

VUČIĆ:Ne bavim se kalkulacijama, ne planiram nove izbore!

Ja sam borac, ne bavim se kalkulacijama, poručio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić povodom spekulacija da bi iduće godine sa beogradskim mogli biti održani i parlamentarni izbori, i da je Ana Brnabić samo prelazno rešenje.

„Ja se mnogo ređe nego što mislite vi i brojni novinari i analitičari bavim kalkulacijama. Ja sam borac i želim samo dobro zemlji“, istakao je Vučić. On je izrazio uverenje da bi za SNS zasigurno bilo lakše da se održe parlamentarni sa beogradskim izborima, ali i dodao da ih ne planira.

„Da li će snažna opozicija, ili stranke bivšeg režima da se izbore za to? Možda i hoće. Možda je u njihovom interesu. Možda izbore novu vladu, nove predsedničke izbore. Međutim, hajde da pre toga razgovaramo o važnim pitanjima, kao što su Kosovo i Metohija, Ustav, evropske integracije i mnogo drugog“, istakao je Vučić.

Tanjug
Foto: Flickr

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter