Izvor:
16.06.2017 u 16:46
0

MAJA GOJKOVIĆ: NOVA VLADA VEĆ SLEDEĆE NEDELJE!

Predsednica parlamenta Maja Gojković izjavila je da očekuje da rasprava u Skupštini Srbije o izboru nove vlade bude sadržajna, da potraje nekoliko dana i da do kraja iduće sedmice dobijemo novu vladu na čelu sa Anom Brnabić.

Gojković je novinarima u parlamentu rekla da se ovih dana očekuje da mandatarka za sastav nove vlade Ana Brnabić zatraži zakazivanje posebne sednice Skupštine Srbije na kojoj će se birati nova vlada.

– Očekujemo ovih dana da mandatarka obavesti parlament da je spremna da pristupi raspravi, da ona po proceduri mora da zahteva od nas da zakažemo posebnu sednicu o tome da je saslušamo, povedemo debatu o tome šta ćemo čuti i o personalnom sastavu njene buduće vlade i naravno da utvrdimo volju većine u Skupštini – kaže Gojković.

Precizirala je da će se na posebnoj sednici razmotriti ekspoze Ane Brnabić i njen predlog o personalnom sastavu vlade, kao i osnovne smernice o politici koju ona kao mandata sa svojom vlade predlaže skupštini na usvajanje.

– U okviru te sednice ćemo pristupiti i samom glasanju kako za nju tako i za čitav personalni sastav vlade – kaže Gojković navodeći da očekuje da rasprava bude sadržajna, da potraje nekoliko dana i da do kraja iduće sedmice dobijemo novu vladu na čeleu sa Anom Brnabić.

Gojković je rekla da je predlog predsednika Srbije Aleksandra Vučića za mandatara stigao sinoć u 20 sati u parlament.

Izvor: Tanjug

Foto: Twitter/PrinasalkaZlata

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter