Izvor:
16.06.2017 u 19:13
0

Ana Brnabić optimista: OČEKUJEM APSOLUTNU PODRŠKU U NARODNOJ SKUPŠTINI!

Mandatar za sastav nove Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da radi na ekspozeu, da je fokusirana na to, te da očekuje apsolutnu podršku u Narodnoj skupštini, ali nije želela da iznosi bilo kakve detalje pre nego se obrati poslanicima. Brnabić je u Vrnjačkoj banji dočekala grupa građana, kao i brojne novinarske ekipe.

Brnabić takođe nije želela da otkrije ni kada će zatražiti zakazivanje posebne sednice Skupštine na kojoj će se birati nova vlada, kao ni da li će zadržati svoj resor, niti je želela da kaže bilo šta iz ekspozea, dok ne ode u Skupštinu Srbije.

– Jedino korektno i uz puno poštovanje institucija je da to prvo predstavim poslanicima koji predstavljaju sve građane. Mislim da ću prvo to predstaviti Skupštini – rekla je mandatarka.

Osvrćući se na izjave predsednika JS Dragana Markovića Palme da ona “nije njegov premijer” i najave da je JS neće podržati u Skupštini, Brnabić je rekla da je to svakako pravo svakog narodnog poslanika, te dodala:

– Očekujem da na osnovu mog ekspozea i na osnovu sastava vlade u tom trenutku on (Marković) odluči da li će dati podršku meni kao mandataru i toj vladi, ili neće – rekla je Brnabić i podvukla – samo na osnovu toga.

Izvor: Blic.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter