Izvor:
18.06.2017 u 19:42
0

Dačić uputio saučešće povodom žrtava u Portugaliji!

Vršilac dužnosti premijera Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić uputio je telegram saučešća ministru spoljnih poslova Portugalije Augustu Santosu Silvi povodom izgubljenih života u požaru koji je zahvatio centralni deo Portugalije.

– Duboko me je ožalostila vest o velikom broju nastradalih i povređenih u požaru u oblasti Pedrogao Grandi u centralnom delu Portugala. Koristim priliku da Vama i narodu Portugalije, u ime Vlade Republike Srbije i u svoje lično ime, uputim izraze najdubljeg saučešća, kao i najiskrenijeg saosećanja sa porodicama koje su izgubile svoje najvoljenije i brz i uspešan oporavak povređenima – naveo je Dačić u telegramu, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova.

On je takođe ponudio pomoć i podršku Srbije u okviru njenih mogućnosti.

– Mi smo mala zemlja, ali poštujemo i cenimo prijateljstvo i podršku portugalskog naroda – navodi se u Dačićevom telegramu saučešća.

Izvor: Tanjug

Foto: Twitter/InSerbia News

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter