Izvor:
19.06.2017 u 00:45
0

GORAN VESIĆ OBEĆAVA LEPŠI BEOGRAD: Nove pešačke zone i turističke atrakcije!

Menadžer grada Beograda Goran Vesić izjavio je danas da se Beograd gradi i ulepšava, prave pešačke zone koje postaju i svojevrsne turističke atrakcije i u tom smislu apostrofirao Obilićev venac i Glavnu ulicu u Zemunu.

Vesić je gostujući na TV Prva, gde je govorio o gradilištima u Beogradu, naveo da svaki od tih radova donosi nešto novo i podvukao da je na Obilićevom vencu urađena pešačka zona, a da će garaža biti završena do 1. jula.

– To je nešto što je nova turistička atrakcija. Pogledajte fontanu na Slaviji, koja je postala na neki način turistička atrakcija, vidite da se ljudi slikaju da dolaze, da turisti to obilaze – naveo je gradski menadžer.

On je ukazao i da se Glavna ulica u Zemunu koja se sada radi, pretvara u pešačku zonu.

– Beograd zaslužuje da se razvija kao grad, zaslužuje da se sredi, da se uredi, da bude lep grad, lepa evropska prestonica – rekao je Vesić.

Izvor: Tanjug

Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter