Izvor:
19.06.2017 u 14:42
0

GRADONAČELNIK LONDONA: Ovo je napad na sve naše zajedničke vrednosti!

Gradonačelnik Londona Sadik Kan izjavio je danas da je napad u Londonu u kojem noćas jedna osoba nastradala, a 10 povređeno kada je kombi uleteo među muslimanske vernike napad na zajedničke vrednosti.

"Kao i u užasnim napadima u Mančesteru, Vestminsteru i na Londonskom mostu, ovo je takođe, napad na sve naše zajedničke vrednosti, toleranciju, slobodu i poštovanje", naveo je Kan u saopštenju, preneo je Rojters.

Prema njegovim rečima, biće angažovan dodatan broj policajaca za obezbeđenje zajednica u Londonu, posebno onih koji slave Ramazan.

Britanska premijerka Tereza Mej osudila je napad u Londonu i izrazila solidarnost sa povređenima.

"Ovo je strašan incident. Moje misli su sa onima koji su povređeni, njihovim voljenima i službama hitne pomoći na licu mesta", rekla je Mej u pisanom saopštenju, preneo je Rojters.

U incidentu je povređeno 10 osoba od kojih je osam smešteno u tri bolnice, a dve su sa lakšim povredama zbrinute na licu mesta.

Istragu o incidentu vodi antiteroristička jedinica britanske policije.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter