Izvor:
21.06.2017 u 15:31
0

VULIN: NAJVAŽNIJE DA NOVA VLADA NASTAVI VUČIĆEVU POLITIKU!

Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin uveren je da vanrednih izbora neće biti, da će Ana Brnabić biti izabrana za premijera , te da je najbitnije, ako kaže, da nova vlada sledi politiku vlade dok je premijer bio Aleksandar Vučić.

– Ne mislimo mi da je gospođa Brnabić najbolji kandidat, ne mislimo da je jedini kandidat, ima dobrih, izuzetnih kandidata u SNS, u našoj koaliciji, ali predsednik SNS i predsednik Republike, čovek koji ima 55 odsto podrške među biračima, odlučio je da to bude ona – rekao je Vulin.

On je dodao da ne očekuje vanredne parlamentarne izbore navodeći da postoji većina i da će vlada biti izabrana u zakonskom roku. Ne vidi, kaže, nijedan razlog da se o tome više razgovara. Smatra da bi nova vlada trebalo da bude fokusirana na probleme građana i rast životnog standarda, odnosno povećanje penzija i plata u javnom sektoru.

Vulin je naglasio da Brnabioć ima podršku njegovog Pokreta socijalista jer će nastaviti sa Vučićevim politikom i dodao da vođenje države nije personalno pitanje, već političko i strateško pitanje.

– Da li će se nastaviti politika neutralnosti, da li će se nastaviti politika ne uvođenja sankcija Ruskoj Federaciji, politika odličnih odnosa sa Briselom, Vašingtonom, Pekingom, politika štedenje, ali štednje u kojoj sve što zaradimo, čim imamo više, odmah osete prvo naši penzioneri, pa zaposleni u javnom sektoru, pa se poveća mininalna cena rada.. Dakle, da li će se politika Aleksandra Vučića nastaviti – hoće, ona ima našu podršku – rekao je Vulin.

On je ponovio da ako bilo koji poslanik ili politička partija glasa protiv Vučićevog predloga "on se ispisuje iz vladajuće koalicije".

Vulin je naglasio da se sve znalo o Brnabić još kada je birana za ministra dodajući da ne vidi šta se to promenilo, pa sad ne može da se glasa.

Izvor: Tanjug

Foto: YouTube Printscreen/RTV PULS

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter