Izvor:
24.06.2017 u 22:30
0

Vučić: Odnosi sa Hrvatskom kičma stabilnosti u regionu!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da su odnosi Srbije i Hrvatske uvek bili kičma odnosa u regionu.

"Mislim da su naši odnosi uvek bili i uvek će biti kičma odnosa u celom regionu. Predsednica Grabar-Kitarović i ja dogovorili smo se da ćemo se naći i dva-tri problema pokušati da rešimo u idućih šest meseci", rekao je Vučić u intervjuu HRT-u, nakon jučerašnje svečanosti povodom inauguracije.

On je rekao da je izuzetno zadovoljan što je hrvatska predsednica Kolinda Grabar-Kitarović bila na svečanosti povodom inauguracije.

"To je od velikog značaja za naše odnose. Time se pokazalo poštovanje prema Srbiji, a i veliko poštovanje koje Republika Srbija ima prema Republici Hrvatskoj", rekao je Vučić.

Hrvatska televizija ističe i da je to prvi intervju predsednika Srbije nakon jučerašnje svečanosti, a integralni intervju biće emitovan u Dnevniku HRT-a u 19 sati.

tanjug.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter