Izvor:
25.06.2017 u 13:19
0

SKUPŠTINA: MARTINOVIĆ (SNS) PITAO OPOZICIJU O SAVAMALI!

Šef poslaničke grupe SNS Aleksandar Martinović upitao je poslanike opozicije koji, kako kaže, vode kampanju protiv Siniše Malog, da li je tačno da je vlasnik nelegalnih objekata u Hercegovačkoj ulici bio svojevremeno u gradskom veću i Demokratskoj stranci (DS).

– Po informacijama koje ja kao poslanik imam, pošto vi stalno postavljate pitanja, a očekujete da mi odgovorimo: Je l" istina da je vlasnik, odnosno nelegalni vlasnik, pošto je reč o nelegalnim objektima u Hercegvackoj Vlada Marković? Pitam sve vas iz opozicije koji vodite godinu dana kampanju protiv Siniše Malog? – rekao je Martinović u subotu u toku skupštinske rasrpave.

Na dobacivanje poslanika da ne znaju, Martinović im je poručio da se raspitaju da li je Marković bio u DS i u gradskom veću zadužen za pitanja saobraćaja, kao i da li je te nelegalne objekte nelegalno izdavao raznim preduzećima iz Beograda, kao i veliki parking, uzimao novac za to ne plaćajući dažbine državi.

– Da li je to je vladavina prava? Mislim da nije – rekao je Martinović.

Šef poslanika SNS je podvukao da je Siniša Mali jedan od najuspešnijh gradonačelnika u istoriji Beograda, navodeći da nikada više gradilišta u srpskoj prestonici nije bilo.

Izvor: Tanjug

Foto: Wikipedia

    PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

    Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

    Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

    Ostavite komentar

    Unesite pojam i stisnite enter