Izvor:
26.06.2017 u 01:30
0

Slab odziv birača: U Albaniji produženo glasanje za sat vremena!

Albanska izborna komisija saopštila je da je produžila rok za glasanje na današnjim parlamentarnim izborima za jedan sat, odnosno do 20 časova, zbog slabog odaziva.

Albanski premijer Edi Rama postavio je više poruka na svom nalogu na Tviteru i Fejsbuku u kojima poziva ljude da izađu na glasanje, prenosi AFP.

"Glasajte, glasajte, glasajte", napisao je na društvenim medijima nakon što su albanski zvaničnici saopštili da je izlaznost iznosila samo 35,78 odsto do 16 časova.

U Albaniji se danas održavaju deveti parlamentarni izbori od pada komunističkog režima Envera Hodže 1991. i prvi od punopravnog članstva te zemlje u NATO-u i dobijanja kandidatskog statusa za priključenje Evropskoj uniji.

tanjug.rs
Foto: pixabay.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter