Izvor:
14.06.2016 u 23:43
0

BUDUĆI PREMIJER OTKRIVA: Vlada Vojvodine biće formirana u PONEDELJAK!

Budući pokrajinski premijer Igor Mirović najavio je da će Vlada Vojvodine biti formirana u ponedeljak.

Načelno smo se dogovorili sa predsednikom Skupštine Vojvodine Ištvanom Pastorom da se u ponedeljak 20. juna održi sednica pokrajinskog parlamenta na kojoj ćemo formirati Vladu i druge organe pokrajinske vlasti – rekao je Mirović za "Blic".

On je najavio da SNS sutra završava razgovore sa predstavnicima stranaka koje su izašle na izbore sa njima na listi "Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje" u pokrajini, a da u četvrtak počinju konsultacije sa drugim političkim partijama.

Sa Savezom vojvođanskih Mađara su načelno dogovoreni principi saradnje, ukazao je Mirović, dodajući da do petka, najkasnije subote, treba da se definišu odnosi sa strankama koje svojim predlozima i sugestijama žele da podrže pobednički program SNS.

Tanjug
Foto: Wikimedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter