Izvor:
18.07.2017 u 01:34
0

VUČIĆ SA KONGRESMENIMA POOM I KLIVEROM: Moramo još da radimo na predstavljanju Srbije kao investicione destinacije!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je danas u Vašingtonu radnom ručku sa kopredsedavajućim Srpskog kongresnog kokusa kongresmenom Tedom Poom i kongresmenom Emanuelom Kliverom.

Predsednik Vučić obavestio je kongresmene o sve većem prisustvu američkih kompanija u Srbiji.

On je naglasio da je povećan nivo trgovinske razmene između Srbije i SAD, ali da je to još uvek nedovoljno i da moramo da radimo na boljem predstavljanju Srbije kao investicione destinacije u SAD.

Govoreći o situaciji u regionu, predsednik Vučić je istakao da Srbija sa Sjedinjenim Američkim Državama mora da radi na rešenju kosovskog pitanja i smirivanju situacije u regionu.

Tokom susreta sa kongresmenima, predsednik Srbije razgovarao je i o načinima za promenu sveukupnog imidža naše zemlje u SAD, kao i o jačanju rada srpskog kokusa.

Trgovinska razmena je jedan od najvažnijih segmenata u razvoju odnosa dveju zemalja, jer tu leži obostrani interes – istakao je kongresmen Po i dodao da su istorija i ekonomski odnosi dobra baza za unapređenje naših odnosa.

izvor/informer

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter