Izvor:
18.07.2017 u 02:15
0

Dačic: VUČIĆ MI NE DOZVOLJAVA DA MU URUČIM OSTAVKU!

Danas je izvršena reorganizacija SPS-a na proslavi 27 godina postojanja stranke. Ivica Dacić gostuje na TV HEPI da na tu temu a i ostale aktuelne političke situacije diskutuje sa Milomirem Marićem.

-Svi hoće promene a niko neće da se založi za njih,-počeo je svoje gostovanje u emisiji "Ćirilica" prvi potpredsednik Vlade i ministar inostranih poslova Ivica Dačić.

Ministar je kod Milomira Marića govorio o tome kako su svi prognozirali da će se ugasiti SPS i da je uopšte teško uraditi velike promene.Istakao je da mu nedostaje Dobrica Ćosić i da se na početku studiranja malo sukobio sa Mirom Marković.

Dačić se našalio da mu Vučić ne da da se povuče na mesto ministra. Imao je kaže mnogo razloga i stranku da napusti ali se ipak izborio za nju.

O ostalim temama na koje govori Ivica Dačić pogledajte u emisiji "Ćirilica" koja je u toku na TV HEPI.

IZVOR/happyrs

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter