Izvor:
29.07.2017 u 00:39
0

Brnabić za Gardijan: Srbija se menja veoma brzo, a ja sam deo te promene!

Ne želim da budem označena kao "gej premijerka", poruka koju treba da pošaljemo jeste poruka koja se odnosi na sposobnost, profesionalizam i pouzdanost – rekla je predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić u intervjuu britanskom "Gardijanu".

Srbija se menja i to brzo, jer nema vremena za gubljenje, poručila je premijerka Srbije Ana Brnabić u intervjuu britanskom Gardijanu, ističući da je ona "deo te promene".

Gardijan navodi da "ova 41-godišnjakinja, koja "nikada nije bila u nekoj političkoj stranci", nije više nepoznata i radi na promeni imidža Beograda.

Gardijan slikovato konstatuje da je njeno postavljanje za predsednicu Vlade bilo "praćeno zvukom probijanja staklenih tavanica svuda oko nje".

Britanski list naglašava da ona "nije samo prva žena koja je preuzela tu ulogu već je i gej osoba, a došla je do visoke funkcije iako nije u nekoj političkoj stranci".

– Srbija se menja, i to brzo, može da se kaže da sam ja deo te promene, ali ne želim da budem označena kao 'gej premijerka Srbije'. Poruka koju treba da pošaljemo jeste poruka koja se odnosi na sposobnost, profesionalizam i pouzdanost – rekla je Brnabićeva.

Gardijan navodi da je ona "posvećena promeni imena i realnosti Srbije" i da "radi iscrpljujuće sa velikim mladim timom na administrativnim reformama u sklopu priprema za članstvo u EU koje treba da usledi na kraju".

– Mi smo zemlja koja nema vremena za gubljenje – rekla je srpska premijerka.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter