Izvor:
31.07.2017 u 16:29
0

Branimir Stojanović: „Srbi sa KIM podržavaju Vučićevu inicijativu o dijalogu!“

Potpredsednik kosovske vlade u tehničkom mandatu Branimir Stojanović kaže da Srbi sa KIM podržavaju inicijativu predsednika Srbije Aleksandra Vučića o unutrašnjem dijalogu, jer su, kako kaže, svesni okolnosti u kojima žive.

"Trpeli smo u prošlosti, a posledice osećamo i danas zbog populističkih odluka, izjava, zbog licemerja mnogih koji su u prošlosti upravljali Srbijom, a danas bi da drže lekcije o patriotizmu", rekao je Stojanović, saopšteno je iz njegovog kabineta.

Stojanović poručuje da Srbi imaju potpuno poverenje u predsednika Srbije Vučića i inicijativu za dijalog, jer znaju da je i do sada donosio odluke vodeći računa pre svega o običnom čoveku, a ne političkim poenima.

Srbi na KiM su, dodaje, preživeli, i danas žive, pre svega od podrške Vlade Srbije, izrazivši uverenje da i ubuduće neće biti uskraćeni za tu podršku.

Navodi da su Srbi na KiM spremni da i dalje sa Vladom Srbije i predsednikom Aleksandrom Vučićem "koračaju hrabro napred, da bi naša deca mogla slobodno i pristojno da žive, ne bojeći se svaki put kada krenu kod komšije (Albanca) u prodavnicu, na fudbalsku utakmicu ili bilo gde drugo".

"Potpuno smo posvećeni i opredeljni da ostanemo u svojim domovima, da očuvamo srpsko ime i prezime na Kosovu i Metohiji i obezbedimo bolje uslove za život generacijama koje dolaze posle nas" poručio je Stojanović.

Izvor:Tanjug.rs
Foto:Twitter/Blok vesti

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter