Izvor:
02.08.2017 u 19:25
0

BRNABIĆ: Na Prištini je da ispuni potpisano!

Srbija je ispunila veći deo Briselskog sporazuma i sada je na Prištini da ispuni što je potpisano, a u tome imamo iste stavove sa svetskim silama, istakla je danas premijer Srbije Ana Brnabić koja je dodala da je dijalog u Briselu "po svemu sudeći podignut na predsednički nivo"

Brnabić, koja danas učestvuje na samitu Američko-jadranske povelje (A5) u Podgorici, rekla je u izjavi za televiziju "Prva", kazala je da pre svega Priština treba da implementira Zajednicu srpskih opština.

Kazala je da oko toga postoje isti stavovi sa SAD i drugim silama.

"Dijalog Beograda i Prištine po svemu sudeći je podignut na predsednički nivo, tako da će predsednik da ga vodi, a vlada će pružiti pomoć i podršku, te implementirati sve što može", objasnila je Brnabić.

Kazala je da u Podgorici nije planiran sastanak sa kosovskim predsednikom Hašimom Tačijem, sa kojim se samo pozdravila.

Tanjug.rs
Foto: novaekonomija.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter