Izvor:
02.08.2017 u 20:58
0

VUČIĆ SA EJHORST RAZGOVARAO ČETIRI SATA O PUTU SRBIJE U EU!

Srbija je posvećena tome da nastavi marljivo da radi na približavanju EU, istovremeno ostajući snažno posvećena očuvanju svoje nezavisnosti, suvereniteta i vojne neutralnosti, poručio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić u razgovoru sa direktorkom za Zapadnu Evropu, Zapadni Balkan i Tursku u Spolnopolitičkoj službi EU Anđelinom Ejhorst.

Kako je saopštila pres služba predsednika Srbije, razgovor Vučića i Ejhorst su razgovarali duže od četiri sata o svim važnim pitanjima za Srbiju i o putu Srbije u Evropsku uniju.

Analizirali su situaciju u regionu i saglasili se oko činjenice da su mir i stabilnost na Zapadnom Balkanu najvažniji preduslov za ekonomski napredak.

Srpski predsednik i evropska zvaničnica dotakli su se svih teških pitanja, kao što je dijalog Beograda i Prištine i odnos Srbije prema Rusiji, navodi se u saopštenju.

"Srbija je posvećena tome da nastavi marljivo da radi na približavanju EU. U isto vreme, Srbija ostaje snažno posvećena očuvanju svoje nezavisnosti, suvereniteta i vojne neutralnosti," rekao je predsednik Vučić.

Ejhorst je istakla rekla da Evropska unija u potpunosti podržava predsednika Vučića i Srbiju u zalaganjima da zemlla i region napreduju na evropskom putu i pravnim i ekonomskim reformama.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter