Izvor:
17.08.2017 u 19:50
0

Beli Preletačević: Opozicionari, ako se ne dogovorite – razlaz!

Bivši predsednički kandidat Ljubiša Preletačević Beli, pozvao je, u svom stilu, političare iz opozicije da kažu u čemu je problem i zašto ne mogu da se dogovore, jer ako to ne mogu, smatra Beli, treba da se raziđu.

Beli je na tviteru najpre pozvao Sašu Jankovića, Vuka Jeremića, Sašu Radulovića, Boska Obradovića i Borisa Tadića da kažu "oko čega tačno ne mogu da se dogovore", poručujući im da "mogu oni to, jer su ozbiljni političari".

Ukoliko dogovor ne može da se postigne, poručuje Beli u svojim tvitovima, opozicija treba da se raziđe "svako na svoju stranu".

Pokret slobodnih gradanja Saše Jankovića saopštio je juče da obustavlja planove o izbornoj saradnji sa Demokratskom strankom pošto je, kako navode, predsednik te stranke Dragan Šutanovac javno ponudio Aleksandru Vučiću saradnju na izmenama Ustava.

tanjug.rs
Foto: Facebook / Ljubiša Preletačević Beli

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter