Izvor:
19.08.2017 u 01:35
0

ISA MUSTAFA: Nema saradnje sa Srbima, potrebna nam je vlada sa albanskom većinom!

Predsednik Demokratskog saveza Kosova Isa Mustafa izjavio je danas da DSK neće sarađivati sa onima koji ne biraju sredstva da bi došli na vlast, preneo je RTK2.

"Nema Vlade Kosova sa Radojičićima i Veselinovićima, niti kumstva sa njima ni sa kriminalom. Kosovu je potrebna vlada sa albanskom većinom, koja u potpunosti poštuje prava nevećinskog stanovništva", napisao je Mustafa na svom Fejsbuk nalogu.

"DSK neće sarađivati sa onima koji ne biraju sredstva da dođu na vlast, a sarađivaće samo sa onima koje ne diktira kriminal i Srpska lista da bi upravljali Kosovom," naveo je Mustafa.

izvor/blic.rs

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter