Izvor:
12.09.2017 u 15:06
0

Predsednik opštine Zaječar o teškoj situaciji: „DUG GRADA JE SADA PORASTAO NA SKORO DVE MILIJARDE!“

Nedavno je uhapšen Saša Mirković, estradni menadžer, zbog malverzacija za vreme kada je bio predsednik skupštine opštine Zaječar.

Zloupotreba službenog položaja i druge nepravnilosti za koje se Mirković tereti, oštetili su budžet opštine, kako tvrdi sadašnji gradonačelnik Zaječara Boško Ničić.

-Moj prethodnik nije bio gradonačelnik, već predsednik skupštine. Mi sada pokušavamo da sredimo to što je uradio. Time se sada bave sud i policija. Jedna od gluposti koje su rađene u Zaječaru je i most koji povezuje centar grada sa jednim naseljem, ali to je sada završeno pomoću predsednika Republike. Realan prihod Zaječara je milion i po, jer je to jedan od najmanjih gradova u Srbiji sa statusom grada. Sada je naš dug skoro 2 milijarde.

Ničić je ukazao na brojne novonastale probleme sa kojima se susreo:

-Zaječar može lako da se uništi ako se vodi jedna neodgovorna politika i ako se ponašate varvarski. Imali smo jednu od najboljih plaža na Timoku, a to je ostavljeno da propada. I sad mi moramo ponovo da ulažemo kako bi to obnovili. 2013. su sve trudnice primale 15.000 mesečno, u odnosu na sadašnje stanje duplo se dobijalo i za prvo dete…

Predsednik opštine Zaječar takođe ima problema i sa kompanijom Hajneken:

-Kvalitiet Zaječarskog piva se zasniva na kvalitetu vode. I tu imamo spor sa Hajnekenom. Oni nisu morali da plaćaju vodu ako ulažu u kulturu i sport. Ali njihovo ulaganje u Bir fest u Beogradu je enormno veće od ulaganja u zaječarsku Gitarijadu. – rekao je on gostujući u "Dobro jutro Srbijo" na Happy televiziji.

Happytv.rs
Foto:Twitter / Web Tim "Bor 030"

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter