Izvor:
21.09.2017 u 22:11
0

Vučić u Ujedinjenim nacijama: „NEMOJTE PODRŽATI ULAZAK KOSOVA U UNESCO“! (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u obraćanju Generalnoj skupstini UN da je uslov broj jedan za razvoj i napredak yemalja Balkana očuvanje mira i stabilnosti i najavio da će vise govoriti o Srbiji, zemlji koja i ima sve veći ugled u svetu.

Vučić je naveo da se obraća prvi put u svojstvu predsednika Srbije, da je pažljivo slušao prethodne govornike, da su svi govorili o miru i stabilnosti, ali i da su cecsto optuživali neke druge ili napadali neke druge da oni taj mir ugrožavaju.

Kako je rekao, on neće imati takav pristup, i govoriće o Srbiji i njenom napretku, reformama, i činjenici da nas svet razume i prihvata, ali i takođe govoriće i na način gde nema potrebe da podilazi svom narodu jer su sve političke interne bitke dobijene.

Predsednik Srbije je pozvao zemlje članice UN da ne podrže ukazak Kosova u Unesco jer su Albanci palili naše crkve i manastire.

tanjug.rs/slo.rs
Foto: PBS NewsHour/youtube printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter