parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

LJAJIĆ: "Politike ima svuda samo ne u strankama!"

Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić izjavio je da je nonsens da politike ima svuda sem u poltičkim strankama, te da se ona tamo mora i vratiti.

"Stranke u Srbiji postale su zavodi za zapošljavanje ili centri za socijalni rad, šalteri za različite vrste žalbi i pritužbi" rekao je Ljajić sinoć na Trećoj izbornoj skupštini Opštinskog odbora Voždovca u Beogradu, na kojem je izabrano novo rukovodstvo.

"Politike ima svugde osim u političkim strankama. To je nonsens, to je neodrživo. To nije zdravo za politički sistem jedne zemlje. Moramo da politiku vratimo u političke stranke", naglasio je Ljajić i dodao da su stranke predstavljene kao jeres, kao nešto loše, iako, smatra, to ne bi smelo da bude tako.

On je istakao da će njegova stranka uvek govoriti o EU i kada to nije popularno bez obzira na sve mane koje, kako je rekao Unija ima, jer je, kaže, bolja i slaba Evropska unija za Srbiju, nego nikakva.

"Vojna neutralnost da, ali politička i ekonomska neutralnost ne. EU jeste rešenje jer mi na taj način menjamo sebe i menjamo Srbiju. Bez obzira što možemo da iznesemo sto mana na račun Briselske birokratije, do sutra bi o tome mogli da govorimo, ali to je populizam", rekao je Ljajić obraćajući se članovima i političkim partnerima na skupu u opštini Voždovac.

 

Izvor:Tanjug.rs
Foto:Twitter/javanews_al

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Utorak
04:30 Dobro jutro Srbijo
07:00 Dobro jutro Srbijo
11:00 Parovi Jutarnja kafica
11:40 TOP - SHOP
11:55 Vesti
12:05 Parovi Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:10 Parovi Jutarnja kafica
14:00 Parovi - Live
15:30 Posle rucka
17:30 Telemaster
18:05 Kviz: Naslovna strana
18:35 Upoznajte Parove
21:00 Provodadžija
22:00 Parovi - Ispovesti
02:30 Parovi - Live