Izvor:
22.09.2017 u 12:57
0

LJAJIĆ: „Politike ima svuda samo ne u strankama!“

Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić izjavio je da je nonsens da politike ima svuda sem u poltičkim strankama, te da se ona tamo mora i vratiti.

"Stranke u Srbiji postale su zavodi za zapošljavanje ili centri za socijalni rad, šalteri za različite vrste žalbi i pritužbi" rekao je Ljajić sinoć na Trećoj izbornoj skupštini Opštinskog odbora Voždovca u Beogradu, na kojem je izabrano novo rukovodstvo.

"Politike ima svugde osim u političkim strankama. To je nonsens, to je neodrživo. To nije zdravo za politički sistem jedne zemlje. Moramo da politiku vratimo u političke stranke", naglasio je Ljajić i dodao da su stranke predstavljene kao jeres, kao nešto loše, iako, smatra, to ne bi smelo da bude tako.

On je istakao da će njegova stranka uvek govoriti o EU i kada to nije popularno bez obzira na sve mane koje, kako je rekao Unija ima, jer je, kaže, bolja i slaba Evropska unija za Srbiju, nego nikakva.

"Vojna neutralnost da, ali politička i ekonomska neutralnost ne. EU jeste rešenje jer mi na taj način menjamo sebe i menjamo Srbiju. Bez obzira što možemo da iznesemo sto mana na račun Briselske birokratije, do sutra bi o tome mogli da govorimo, ali to je populizam", rekao je Ljajić obraćajući se članovima i političkim partnerima na skupu u opštini Voždovac.

Izvor:Tanjug.rs
Foto:Twitter/javanews_al

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter