Izvor:
22.09.2017 u 13:06
0

Brnabić na godišnjoj skupštini EANA u Beogradu: „MEDIJI DA NEGUJU KONSTRUKTIVAN DIJALOG!“

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić razgovarala je sa direktorima i glavnim i odgovornim urednicima članica Evropske asocijacije novinskih agencija (EANA), kojima je poručila da mediji imaju važnu ulogu u trasiranju kvalitetnog puta svakog modernog društva jedino ukoliko neguju konstruktivan dijalog i izveštavaju na osnovu proverenih činjenica.

Brnabić je sinoć, u neformalnom razgovoru na marginama godišnje skupštine EANA, koja se održava u Beogradu od 20. do 22. septembra, sa čelnim ljudima evropskih novinskih agencija, poput Frans presa, TAŠ-a, Anadolije, DPA, Anse, razmenila mišljenje o aktuelnim temama, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima.

Premijerka je sagovornicima predstavila i ciljeve Vlade Srbije za naredni period, i naglasila da, zahvaljujući makroekonomskoj i fiskalnoj stabilnosti, sada može da se posveti nastavku ekonomskih i društvenih reformi, unapređenju obrazovnog sistema, jačanju preduzetničkog duha, ali i stvaranju efikasnijeg državnog aparata.

EANA je osnovana 1956. u Bernu, u sedištu Švajcarske telegrafske agencije (SDA).

Izvor:Tanjug.rs
Foto:Twitter/dwnews

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter