Izvor:
22.09.2017 u 14:00
0

Vojislav Šešelj o američkoj politici: „NAJVEĆI TRAMPOV PROBLEM SU NEFORMALNI IZVORI MOĆI!“

Vojislav Šešelj, lider Srpske radikalne stranke, bio je gost jutrarnjeg programa Happy televizije.

Sa Milomirom Marićem on je razgovarao o situaciji u Americi i Trampovoj politici.

Povod je bila nedavna poseta predsednika Srbije Aleksandra Vučića Vašingtonu.

Šešelj je otkrio zašto je javno podržao izbor Trampa za predsednika:

-Naš motiv je pred svega bio da onu karakondžolu Klinton sprečimo da dođe na vlast! Ona je značajno uticala na svog muža da izvrši bombardovanje Srbije 1999. Ono što je dobro kod Trampa je što on želi poboljšavanje odnosa sa Rusijom. Njemu nije problem toliko "duboka država" jer predsednik je tamo apsolutni gospodar izvršne vlasti. Njemu su problem neformalni izvori moći.

On je nagalasio i da misli da je Amerika sada dosta ugrožena od strane Kine, privredne sile u usponu:

-Američki kapital je požurio tamo gde su najmanji porezi i radna snaga jeftina. A Kina je je najinteligentnija nacija na svetu. Oni imaju najveći prosečni koeficijent inteligencije.

Šešelj je objasnio i na koji način bi Tramp mogao da povrati podršku Kongresa:

-Ako Tramp postigne neke ekonomske rezultate sve će se promentii u njegovu korist. Pens je najveće iznenađenje, i on je još veći konzervativac nego Tramp. Ako Tramp uspe da vrati američke investitore u Ameriku, i otvori nova radna mesta, svi će početi da mu se prilagođavaju.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter