Izvor:
28.09.2017 u 00:16
0

Brnabić: Ciljevi vlade reforme, regionalna stabilnost i EU!

Predsednica Vlade Ana Brnabić ocenila je danas, u razgovoru sa delegacijom Doma lordova Parlamenta Ujedinjenog Kraljevstva, da ciljevi Vlade Srbije ostaju ekonomske reforme, regionalna stabilnost i priključenje Evropskoj uniji.

Premijerka je istakla da je, za unapređenje regionalne političke i ekonomske saradnje zemalja Zapadnog Balkana, neophodan učestali dijalog kojim će se rešavati otvorena pitanja i da je Srbija iskreno posvećena Berlinskom procesu i implementaciji dogovorenih regionalnih infrastrukturnih projekata, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima.

Predstavnici Parlamenta Ujedinjenog Kraljevstva izrazili su zadovoljstvo što će Velika Britanija biti domaćin Samita o Zapadnom Balkanu sledeće godine.

Premijerka Brnabić zahvalila je na podršci Velike Britanije projektima koje sprovodi Vlada Srbije u okviru modernizacije i povećanja efikasnosti državne uprave i stvaranja okruženja za pružanje elektronskih usluga građanima.

Predsednica Vlade istakla je da je prioritet Vlade Srbije i priključenje Evropskoj uniji i izrazila zahvalnost što Ujedinjeno Kraljevstvo, uprkos Bregzitu, izražava spremnost da pomogne Srbiji u procesu evropskih integracija.

Brnabić je u razgovoru sa delegacijom Parlamenta Ujedinjenog Kraljevstva istakla i važnosti dijaloga o Kosovu, koji je inicirao predsednik Srbije Aleksandar Vučić, navedeno je u saopštenju.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter