Izvor:
03.10.2017 u 15:08
0

IVICA DAČIĆ: Trampu nisam uzeo autogram, pokazao sam mu naslovne strane naših novina i Anu Ivanović!

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić gostuje ovog jutra na Hepi televiziji u jutarnjem programu "Dobro jutro Srbijo".

On je objasnio o čemu je pričao sa Donaldom Trampom.

Pokazao sam mu naslovne strane naših novina na dan njegovog izbora kad su pisali "TRAMPE SRBINE" i postoje dve slike bilborda gde isto to piše. Uz to je bila njegova slika sa Anom Ivanović, rekao sam mu da se udala za Nemačkog fudbalera. Izgledalo je kao da se snuždio zbog toga. Pričali su ovde da sam otišao da mu uzmem autogram, mogao sam da mu uzmem autogram sto puta pre toga. Ta neposrednost mi je mnogo toga donela u politici. Mi imamo šarm i to je naše tajno oružje. Neformalna komunikacija je veoma bitna. Svako je mogao da priđe Trampu tamo, a nije niko. Što nije? Nemaju hrabrosti – rekao je Dačić.

Ostanite uz Hepi televiziju i pratite "Dobro jutro Srbijo" uživo.

Happytv.rs
Foto: Twitter/BelgradeSeRRbia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter