Izvor:
03.10.2017 u 15:15
0

DAČIĆ ZA HEPI TELEVIZIJU: Da nema Španije, EU bi nas uslovila da priznamo Kosovo!

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić gostuje ovog jutra na Hepi televiziji u jutarnjem programu "Dobro jutro Srbijo".

Dačić se osvrnuo i na situaciju sa Katalonijom.

– Nema razlike između Katalonije i Kosova. Tolika količina gluposti je izrečena, da je Kosovo veoma specifičan slučaj. Takođe, naglašavaju da je Španija u EU. Šta to znači? Da za nju ne važe ugovori? Meni je žao što se ovo dešava Španiji jer su oni naši prijatelji. Katalonija je sama rekla da će ići putem Kosova. Velika Britanija je ispustila parlament Severne Irske kad su oni imali takav slučaj. Svuda postoji mogućnost, da se neko izjasni a onda kad se izjasni udare ga po glavi. Sad kad je mečka zaigrala pred kućom Evropske unije. Kad su jednom napravili izuzetak srušili su međunarnodno pravo. Španija je naš najveći prijatelj, ona drži EU da ne prizna Kosovo Kipar i Španija kažu "Mi nećemo priznati Kosovo čak i da ga Srbija prizna". Da nema Španije EU bi nas uslovila da priznamo Kosovo – rekao je ministar spoljnih poslova Srbije za Hepi televiziju.

Ostanite uz Hepi televiziju i pratite "Dobro jutro Srbijo" uživo.

Happytv.rs
Foto: Twitter/InSerbia News

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter