Izvor:
06.10.2017 u 16:33
0

Stipe Mesić iz penzije provocira: „Ako se RS otcepi, stvar se može rešiti za par sati“!

Nekadašnji predsednik Hrvatske Stjepan Mesić izjavio je da ukoliko bi došlo do otcepljenja Republike Srpske a, predsednik Milorad Dodik preduzima sve da bi se to dogodilo, odmah treba preseći koridor i to bi, kaže, bilo za par sati gotovo.

Mesić je za Dnevnik D rekao da je Dodik na vlast došao kao veliki kritičar Slobodana Miloševića, a da je potom promenio svoj pravac političkog delovanja.

"Ja mislim da on (Dodik) iskreno veruje da BiH može da se podeli i da u tom smislu on sve preduzima. Međutim njega će vreme razuveriti kao i mnoge druge. BiH je nedeljiva i na ovom prostoru ta arhitektura je do kraja završena, prema tome svatko ko troši energiju i sredstva na neostvarive ciljeve čini gluposti", rekao je Mesić i dodao:

"Kada bi neko otcepio deo Bosne i Hercegovine, da se ja pitam, presekao bih koridor i to bi bilo za par sati gotovo", rekao je Mesić.

tanjug.rs
Foto: Twitter/NezavisneBL

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter