Izvor:
08.10.2017 u 16:28
0

POSLE TEŠKOG ZASEDANJA: Skupština sutra nastavlja sa radom!

Skupština Srbije nastaviće sutra rad, a trebalo bi da razmotri 264 amandmana na četiri zakonska predloga.

Sednica je počela 3. oktobra, a sve do petka bilo je burno, uz česte pauze, čak i prekid rasprave, uvredljive reči, opomene, udaljavanje sa sednice dvoje poslanika Dveri Srđana Noga i Marije Janjušević, ali i pokazivanje kamena u skupštinskoj sali koji je za šefa poslaničke grupe Dveri Boška Obradovića "sveti kamen" sa KiM, a za poslanika vlasti Marijana Rističevića "kamen za kupus".

Skupština razmatra na prvoj sednici redovnog jesenjeg zasedanja Predlog zakona o Nacionalnoj akademiji za javnu upravu i izmene Zakona o državnim službenicima.

Biće razmotreni i amandmani na izmene Zakona o informacionoj bezbednosti, kao i na Predlog zakona o elektronskom dokumentu, elektronskoj identifikaciji i uslugama od poverenja u elektronskom poslovanju.

Na dnevnom redu su i izmene Odluke o utvrdivanju sastava stalnih delegacija Skupštine Srbije u međunarodnim parlamentarnim institucijama, koje je podnela predsednica parlamenta Maja Gojkovic, kao i više predloga odluka o izmenama Odluke o izboru clanova i zamenika clanova skupštinskih odbora, koje su podnele poslaničke grupe SRS, SNS i Nova Srbija – Pokret za spas Srbije.

Blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter