Izvor:
11.10.2017 u 19:51
0

Vučić sa Erdoganom u Novom Pazaru: Radim u interesu svih, bez obzira na veru i naciju! (VIDEO)

Imam dovoljno hrabrosti i čiste savesti da mogu da izađem pred vas i kažem vam da sam radio i radiću u najboljem interesu i vas i svakog građanina Srbije, poručio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić građanima Novog Pazara u zajedničkom obraćanju sa turskim predsednikomn Redžepomn Tajipom Erdoganom.

– Znam da neću biti pozdravljen ni upola kao predsednik Turske, ali imam dovoljno hrabrosti i čiste savesti da mogu da vam kažem da sam radio i radim u vašem najboljem interesu i interesu svakog građanina Srbije – rekao je predsednik Vučić.

– Naš je posao da radimo koliko možemo i razvijamo sve delove Srbije i da ulažemo sve više novca – rekao je predsednik i najavio projekat izgradnje puta Požega – Boljare.

Želja je, kaže, da se ovaj kraj spoji i sa Beogradom i Sarajevom i Podgoricom.

– Naš je posao da pravimo puteve, bolnice, vrtiće i škole i to ćemo nastaviti da radimo i ne postoji ništa važnije od toga – poručio je srpski predsednik.

– Živelo srpsko-tursko prijateljstvo. Živela Srbija – pozdravio je Vučić Novopazarce.

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan izjavio je da Turska sa regijom Sandžaka ima posebne odnose.

“Novi Pazar je moj zavičaj. Vaša sreća je naša sreća, vaš bol je naš bol”, poručio je Erdogan.

Erdogan i predsednik Srbije Aleksandar Vučić održali su sastanak sa gradonačelnicima i predsednicima opština Novi Pazar, Raška, Kraljevo, Sjenica, Tutin, Prijepolje, Nova Varoš i Priboj.

informer.rs
Foto: tanjug/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter