Izvor:
28.06.2016 u 20:12
0

STEFANOVIĆ: Srbija nije poligon ZA KRIMINALNE OBRAČUNE!

Srbija nije poligon za izvršenje krivičnih dela i za kriminalne obračune, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

On je, u Novom Sadu na obeležavanju Dana i slave jedinice Žandarmerije, a na pitanje da prokomentariše dve pucnjave koje su se u nedelju dogodile u tom gradu, rekao da se, prema informacijama kojima raspolaže, radi o stranim državljanima.

"Koliko sam obavešten, radi se o stranim državljanima koji su i ovde identifikovani kao pripadnici određenih kirminalnih grupa. Srbija nije poligon za kriminalne obračune i država će odgovoriti oštro", rekao je Stefanović.

On je istakao da su ti slučajevi prioritet i podsetio da je dan nakon pomenutih incidenata, načelnik Policijske uprave Novi Sad Siniša Radaković dao izjavu u kojoj je kazao da policija intenzivno radi na rasvetljavanju tih događaja.

Stefanović je podsetio da je u prošloj godini u Srbiji značajno smanjen broj ubistava i povećan broj rasvetljenih krivičnih dela i najavio da će taj trend biti nastavljen.

Izvor: Tanjug
Foto:Facebook/NUNS1994

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter