Izvor:
18.10.2017 u 16:47
0

Čedomir Jovanović za Happy: Bliže mi je ono što priča Vučić nego samozvani lideri opozicije!

Lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović bio je gost jutarnjeg programa Happy televizije.

Tom prilikom Jovanović se dotakao niza aktuelnih tema u našem društvu, uključujući i onu najbolniju – Kosovo i Metohija.

Problem Kosmeta predstavlja našu šansu da se osvestimo. Stalno se žalimo kako nam je natea nepravda? Jeste, a šta se dešava sada u mjanmaru? Da li je nekoga briga za to? Mnogo je teško voditi zemlju danas, ne govorim to zbog Vučića, već tako vidim stanje stvari. Sve se svodi na balansiranje između Putina i Trampa i ako vam se jedan od njih dvojice namršti, zbrisaće i vas i sve okolo – rekao je Jovanović.

Predsednik LDP-a još jednom je izrazio svoje neslaganje sa ostatkom opozicije.

Često se dešava da mi je ono što priča Vučić bliže od onoga što govore samozvani lideri opozicije. Politika koju on vodi je ona o kojoj sam pričao godinama unazad. Razlika između mene i ostatka opozicije što ja nisam opsednut Vučićem. Ako govorimo o promenama, treba znati da se Vučić mora pobediti jer sam sigurno neće otići. Dosta je bilo nesreća u ovde u poslednjhih 30 godina, želim da nma deca, kad mi već nismo, žive u miru – rekao je Jovanović.

On se potom osvrnuo i na brojne negativne novinske natpise u kojima se pominje njegovo ime.

U ovom društvu očigledno prolazi samo ono što je loše. Pogledajte samo koliko je o meni neistina izrečeno i napisano. Više nije ni bitno proveriti šta je istina a šta laž. Na te stvari sam navikao, ali mi smeta što moja deca ponekad budu zadirkivana zbog mene – izjavio je Čedomir Jovanović.

happytv.rs
Foto: Facebook/LDP

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter