Izvor:
19.10.2017 u 21:52
0

PUTIN: EU sama pokrenula separatiste u Evropi podrškom nezavisnom Kosovu!

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je danas da su države članice Evropske unije, podrškom raspadu nekih zemalja i odvajanju Kosova, same pokrenule rast separatističkih težnji u Evropi i da su se sada same našle na udaru, kao u slučaju Katalonije.

Ruska agencija navodi da je Putin to poručio u govoru na završnoj plenarnoj sednici Međunarodnog debatnog kluba "Valdaj" i ponovio stav Rusije da je situacija u Kataloniji unutrašnje pitanje Španije.

-Kada je u pitanju situacija u Kataloniji, videli smo iz Evropske unije i većeg broja država jednoglasnu osudu onih koji podržavaju (katalonsku) nezavisnost. Znate, ne mogu, a da ne primetim nešto u vezi sa tim – trebalo je o ovome da razmišljate ranije, rekao je Putin.

On je dodao da je svojevremeno Evropa praktično uz dobrodošlicu prihvatila veći broj država, a onda jednoglasno podržala odvajanje Kosova, "pokrećući slične procese u drugim regionima Evrope, a i u svetu".

Izvor: Tanjug.rs
Foto: Twitter/Look

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter