Izvor:
22.10.2017 u 13:41
0

ALEKSANDAR VUČIĆ ČLANSTVU SNS-a: Pobedite u Beogradu, baš zato što misle da su pobedili! (foto)

Pobedite ubedljivo u Beogradu, baš zato što misle da su već pobedili, poručio je predsednik SNS Aleksandar Vucić naprednjacima i istkao da se pobeđuje radom i rezultatima, a ne lažima, krađom i dugovima.

Lider SNS je na obeležavanju 9. godišnjice stranke naveo i da je on otvorio više fabrika, nego što su neki njegovi politički protivnici uopšte otišli na posao, a da ne govorim o kilometrima puta, pruga…

On je rekao da takve ne treba mrzeti ali im treba odgvoriti radom i poručio naprednjacima da budu neustrašivi, da nemaju razloga da se plaše jer imaju rezultate i rade biolje i više negos sto su oni u stanju.

– Srbija je bolja danas, Beograd je bolji nego što je bio i svaki grad u Srbiji je bolji nego što je bio pre pet godina- rekao je Vučić.

"Nemojte da se plašite njihove agresije u Beogradu, onih koji vole da spavaju i ništa ne rade", dodao je.

Poručio je da je tačno, kako to oni govore, da su gužve u gradu, jesu, kaže, jer se radi, gradi i biće gužve doveka, ali će zato deca znati i ko je Tesla, i Uroš Predić i Ivo Andrić. . .

– Vi koji ste zatvarali fabrike, muzeje – budućnost Srbije – govorite šta hoćete, a vi koji ste otvorili horizonte i budućnost – govorite glasno, jer i bolji ste i hrabriji i sposobniji i jači i nemojte da vam govorim koliiko vas je više-rekao je lider SNS.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/InSerbiaNetwork

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter