parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

Ružić najavljuje: Beogradski izbori početkom 2018. godine!

Potpredsednik SPS Branko Ružić očekuje da beogradski izbori budu održani u prvom kvartalu sledeće godine i navodi da će odluka o načinu izlaska na te izbore biti doneta u dogovoru sa koalicionim partnerom, Srpskom naprednom strankom.

"Očekujem da beogradski izbori budu u prvom kvartalu sledeće godine, mislim da je to realan termin i očekujem da strateško partnerstvo između SNS i SPS u Beogradu ponovo pokaže rezultat i afirmiše sve što je urađeno u prethodne tri i po godine", rekao je Ružić gostujući na RTS.

Upitan da li to partnerstvo podrazumeva i kandidata SPS za gradonačelnika, Ružić ističe da je suštinska stvar da se opredeli model koji će dovesti do toga da građani nakon izbora dobiju stabilnu vlast predvođenu SNS i SPS, a da još nema odluke o tome koji će to model biti.

"To ćemo dogovoriti sa koalicionim partnerom, SNS", rekao je Ružić.

On je naveo da je kadrovski potencijal SPS "i dalje nesporno jak" i da ta stranka ima "plejadu političkih asova koje može da kandiduje na odgovorne funkcije", te da socijalisti razmišljaju i o aktuelnom ministru energetike Aleksandru Antiću, koji je svojevremeno bio predsednik Skupštine grada, i o Milutinu Mrkonjiću.

 

tanjug.rs
Foto: sps.org.rs, arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost