Izvor:
20.11.2017 u 18:43
0

PREMIJERKA IZJAVILA DA NEMA SUKOBA U VLADI: Različita mišljenja su potrebna ali ih ne treba odmah plasirati u medije!

Premijerka Ana Brnabić ponovila je da u vladi nema sukoba, već različitih mišljenja, što je, kaže, u redu, mada bi ona volela da to ne dospeva u medije.

Brnabić je to rekla odgovarajući na pitanja novinara povodom izjave ministarke za evropske integracije Jadranke Joksimović, da nastup premijerke u Briselu nije bio dobar.

Branbić je rekla da je u redu da ona i ministarka Joskimović imaju donekle različita mišljenja.

– Mislim da je potpuno prirodno da ministarka za evropske integracije prvo u fokusu ima Srbiju, i to je dobro. Meni je važno da u fokusu imam i širu sliku regiona, a bez stabilnog i povezanog regiona nema naših uspešnih evrointegracija – rekla je Brnabić.

Ona je rekla da je važno koliko pogljavlja otvaramo, te da se nada da će u decembru biti otvoreno tri ili četiri poglavlja, ali da je važno i da naš fokus ostaje na potpunoj implementaciji reformi, zbog građana i investitora.

Upitana mogu li takve izjave pojedinih ministara da štete vladi, Brnabić je rekla da bi "najiskrenije, više volela da nema takvih izjava u medijima".

– Ali, ima ih, to je činjenica. Ljudi različito shvataju da li nešto treba ili ne odmah da ide u medije. Ne postoje sukobi u vladi, postoje različita viđenja i oni su u skladu sa tim ko kakav posao radi – zaključila je Brnabić.

Tanjug
Foto: Twitter/dwnews‏Verified account

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter