Izvor:
22.11.2017 u 19:10
0

Vučić o presudi Ratku Mladiću: Težak dan, ali molim vas podignite glavu i živite ponosno!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je nakon što je haški tribunal osudio generala Ratka Mladića na doživotnu robiju, da je ovo težak dan, ali da građani Srbije treba da ponosno podignu glavu!

– Ovo je težak dan, ali molim građane Srbije da podignu glavu i nastave da žive ponosno u suverenoj zemlji Srbiji, koja nikome neće dozvoliti da je ponizi – rekao je Aleksandar Vučić i dodao:

– Kao predsednik Srbije nemam pravo da tumačim nepravosnažne presude. Znam koliko su u regionu emocije uzavrele. Hoću da kažem da Srbija poštuje tuđe žrtve, kao što drugi ne poštuju naše, ali za to ćemo sami morati da se pobrinemo. Mi moramo da gledamo u budućnost i da se ne gušimo u suzama prošlosti, već da od radničkog znoja stvaramo bolju budućnost za sve nas – rekao je Vučić.

– Nemamo pravo da zaboravimo prošlost, ali je naš zadatak da gledamo u budućnost. Svi smo znali kakav će biti ishod današnjeg suđenja u Hagu. Naša suza neće naći roditelja u međunarodnoj zajednici, ali ne treba zbog toga da kukamo, već treba da radimo i da stvaramo društvo u kome će svi građani bez obzira na nacionalnost živeti slobodno, ravnopravno, u kome ćemo zajedno da stvaramo bolje sutra – istakao je Vučić.

informer.rs
Foto: Twitter/InSerbiaNetwork

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter