Izvor:
26.11.2017 u 18:18
0

JORGOVANKA TABAKOVIĆ: Ako bi ja bila premijer, ko bi onda bio guverner NBS?

Guverner Narodne banke Jorgovanka Tabaković je na pitanje da li je rezultati preporučuju za premijera Srbije odgovorila kontrapitanjem ko bi onda bio guverner, i dodala da posao koji obavlja zahteva kontinuirane napore.

"Rizikujući da budem shvaćena neskromno ili preskromno na takva pitanja odgovaram kontrapitanjem: A ko bi u tom slučaju bio guverner NBS?", rekla je ona.

"Iako mozda ponekad tako deluje, ovo nije posao koji se radi sam od sebe i za koji mozete da kazete da ste ga konacno zavrsili, već u njega morate da ulazete svakodnevne, kontinuirane napore", dodala je Tabaković.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/raybanovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter