Izvor:
06.12.2017 u 21:01
0

BRNABIĆ ZAHVALJUJE SUSEDIMA NA PRUŽENOJ PODRŠCI: Potvrda koliko je Srbija uradila na regionalnom povezivanju!

Premijerka Ana Brnabič izjavila je da je odluka da sedište stalnog sekretarijata Transportne zajednice Z. Balkana bude u Beogradu još jedna potvrda koliko je Srbija uradila na regionalnom povezivanju i da su naši napori prepoznati i od strane suseda, kao i od strane EU, koja je, kaže ovako značajan projekat poverila Srbiji.

– Ostajemo posvećeni regionalnoj saradnji i ekonomskom povezivanju Zapadnog Balkana u okviru čega infrastrukturni projekti imaju ogroman značaj – rekla je Brnabić

Verujem, dodala je, da će Srbija opravdati zadobijeno poverenje.

– Zahvaljujem svim susedima na podršci koju su nam dali, dugo smo se borili za ovo, jer je ovo važna stvar u okviru Berlinskog procesa -, rekla je premijerka.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/dwnews‏Verified account

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter